Vlijmense Boys Scholentoernooi 2018

Vlijmense Boys Scholentoernooi 2018   

Op 2 april 2018 organiseert voetbalvereniging Vlijmense Boys, in samenwerking met Stichting de Schroef, de negende editie van het voetbaltoernooi voor alle basisschoolleerlingen in de gemeente Heusden op het sportpark de Hoge Heide in Vlijmen.

Wie

Dit voetbaltoernooi wordt georganiseerd voor kinderen van groep 5-6 en groep 7-8 van alle basisscholen in de gemeente Heusden. Zowel jongens als meisjes kunnen aan dit toernooi deelnemen. Let op: jongens en meiden spelen in een apart poule, tenzij er te weinig aanmeldingen zijn, dan spelen ze mee met de jongens. Er wordt dan ook 7 tegen 7 gespeeld. Je vormt een team met 8 a 9 spelers, zodat er afgewisseld kan worden.

Wat

Tijdens het voetbaltoernooi wordt er gestreden om de titel ‘Beste team van de gemeente Heusden’. De deelnemende teams worden verdeeld in poules en zullen in de desbetreffende poule strijden voor de winst. Uiteindelijk komt er uit de verschillende poules zowel één winnaar van groep 5-6 en één winnaar uit groep 7-8 komen, die nogmaals mogen strijden tijdens de regionale finale.

Waar

Het voetbaltoernooi wordt georganiseerd op het sportpark van voetbalvereniging Vlijmense Boys aan de Hoge Heide in Vlijmen.

Wanneer

Maandag 2 april (2e paasdag) 2018.

Groep 5 en 6 zal in de ochtend spelen 09.00 – 12.00u en 12.30 de prijsuitreiking

Groep 7 en 8 zal in de middag spelen 13.00 – 16.30u en 17.00 de prijsuitreiking

Geïnteresseerd? Schrijf je in via inschrijven@stichtingdeschroef.nl

Bij inschrijving graag: teamnaam, namen teamleden, school en groep, naam en contactgegevens begeleider(s). Doe dit vóór 26 maart, want vol = vol.

 

Voor meer informatie neem contact op met Sebastiaan Verweijen via 06-23869879 of 0416-383484. sebastiaan.verweijen@stichtingdeschroef.nl

 

Sponsoren

Marcel Kuijs Transport
Stuwadoor Overdijk
Hallo "Kresco"

Lid worden van onze club?

Neem contact op via secretaris@vlijmenseboys.nl

Volg ons nu ook op Instagram

Vlijmenseboys (@vlijmenseboys) • Instagram-foto's en -video's