Vlijmense Boys helpt team DoItTogether met hun Roparun

Mede door de Vlijmense Boys is voor Roparunteam Doit2Gether hun deelname een onvergetelijk succes geworden. Dit jaar hebben zij voor het eerst de magische grens van € 15.000,- bereikt, een recordopbrengst voor dit team. Zij hopen dit de komende jaren te evenaren, maar het liefst te overtreffen.

In tegenstelling tot de afgelopen 2 jaar, had de Roparun organisatie de route in Nederland drastisch gewijzigd. Mede daardoor werd de route ruim 555 KM. Maar ook moesten zij hierdoor op zoek naar een aantal nieuwe rustplaatsen. De start was wederom vanaf vliegveld Twenthe, maar nu ging men eerst richting het noorden. Naar het meest noordelijk gelegen Dalen, via Almelo, Hardenberg en Coevorden. Vervolgens ging de route via Duitsland (Emlichheim, Uelsen), richting het zuiden het van Nederland (Oldenzaal, Enschede, Winterwijk). Vanaf Winterswijk bleef de route in Nederland. Via de steden Deventer, Doetinchem, Arnhem, Nijmegen, ’s-Hertogenbosch richting de finish in Rotterdam.

De faciliteiten van de Vlijmense Boys werden tijdens deze toer gebruikt als basiskamp voor Roparunteam Doit2Gether. De Roparun blijft een evenement met een lach en een traan. Het is acceptabel dat je een paar dagen (heel) moe bent.  Maar na een nachtje goed slapen (na de Roparun) gaat het leven voor een Roparunner weer gewoon door. Voor de mensen voor wie zij dit doen is dat helaas niet meer het geval. Met die gedachte in je hoofd kan je die vermoeidheid makkelijk aan en anders heb je op een moeilijk moment een teammaatje waarop je kan steunen. Hoe mooi is het om onderdeel te zijn van een team, groep mensen die eenzelfde doel nastreven. Kijk voor meer informatie eens op www.doit2gether.nl voor meer informatie en sponsor mogelijkheden.

 

 

Sponsoren

Stuwadoor Overdijk
Hallo "Kresco"
Arno van den Dungen

Lid worden van onze club?

Neem contact op via secretaris@vlijmenseboys.nl

Volg ons nu ook op Instagram

Vlijmenseboys (@vlijmenseboys) • Instagram-foto's en -video's