Selectie Vlijmense Boys gaat er op vooruit

Afgelopen donderdag is onder grote belangstelling de nieuwe selectie van Vlijmense boys gepresenteerd door voorzitter Marco de Haas. Naast de talentvolle selectie die Vlijmen al bezat zijn er een groot aantal versterkingen bijgekomen.

Het afgelopen jaar was de selectie te smal en moest er regelmatig gebruik worden gemaakt van talentvolle jeugdspelers en of spelers uit de lagere elftallen. Daarom zijn wij verheugd dat we een behoorlijk aantal nieuwe spelers kunnen toevoegen aan de selectie. Opvallend hierbij is dat er van de 13 nieuwe spelers er 7 zijn die na rondzwervingen weer terugkomen op het oude nest of die na een periode weer in selectie gaan spelen. Van de 6 nieuwelingen wonen er 4 in Vlijmen en hebben gelukkig voor Vlijmense Boys gekozen.

 

Naast het aanvullen van de selectie zijn we blij dat we de technische staf hebben kunnen uitbreiden met 2 zeer ervaren personen. Voor het organisatorische gedeelte rond de selectie hebben we Patrick Diepstraten kunnen strikken en voor het technische deel komt de zeer ervaren Sjef van Engelen ons assisteren. Twee gelouterde figuren die zeer welkom zijn.

 

Naast deze welkome versterkingen hebben we ook te maken met 3 actieve spelers die volgend seizoen niet meer beschikbaar zijn voor de selectie. Minou Dumpleton, gaat na 1 jaar Vlijmense Boys zijn geluk weer beproeven bij Haarsteeg.  Mathe van Weert, moet helaas vanwege fysieke klachten een stapje terug doen en gaat lekker ballen bij Vlijmense Boys 4, Jeffrey Scheijven, gaat dit helaas ook doen , fysieke klachten en de drukte op zijn werk hebben besloten om bij Vlijmense Boys 4 te gaan spelen.

Overzicht van de nieuwe spelers .

Weer terug van weggeweest: 

Nick Pijnenburg               Groot Vlijmens talent die terugkomt na 5 jaar jeugdselecties van Fc Den Bosch  .

Rik Kuijpers                       Jaartje er uit geweest super snelle speler die weer honger heeft naar de bal

Brian van Engelen           OJC Rosmalen ervaren jongen die graag weer zijn steentje wil bijdragen aan Vlijmense Boys.

Yvo v Engelen                   DESK Zeer ervaren speler die zijn ervaring wil delen met de jonge gasten bij Vlijmen.

Matthew v Dommelen    Getalenteerde keeper die een aantal jaren in Spanje heeft gewoond en gewerkt.

Mick Aarts                         Na 1 jaartje Amerika weer beschikbaar, heeft in de laatste trainingen al laten zien dat hij potentie heeft.

Kyle Maas                          Vanuit Vlijmense Boys 3,  heeft al een aantal keer meegedaan met Vlijmen 2 en dat is goed bevallen van beide kanten.

De nieuwe spelers.

Kelvin v Overbeek.            Talent die Haarsteeg heeft verlaten om hier zijn kans in de selectie te grijpen.

Mohamed Aadan .            Woont voortaan in Vlijmen en wil graag voor Vlijmen uitkomen . Mo komt vanuit de a jeugd van Nivo Sparta

Robin van de Elzen           Robin keepte in WSC zaterdag 1 en is in Vlijmen komen wonen en is een zeer welkome versterking voor onze selectie.

Ruben Klijn                         Voormalige rots in de branding in de verdediging bij Haarsteeg , woont in Vlijmen en wil het eens ergens anders gaan proberen.

Stefan Vervoort                 Spits komt van Baardwijk, traint al een aantal maanden mee , neusje voor de goal en daardoor een mooie aanwinst.

Benjamin Matuharoe.      Razend snelle buitenspeler kan op links en rechts spelen, komt van Zwaluw en gaat bij Vlijmen een nieuwe uitdaging aan.

 

Naast deze nieuwe selectie mogen we komend jaar ook een nieuw senioren team verwelkomen en een nieuw dames team.

Ook hebben we weer een a-jeugd met perspectief,  met andere woorden Vlijmense Boys zit in de lift naar boven.

 

Fijne vakantie.

 

Sponsoren

Stuwadoor Overdijk
Hallo "Kresco"
Arno van den Dungen

Lid worden van onze club?

Neem contact op via secretaris@vlijmenseboys.nl

Volg ons nu ook op Instagram

Vlijmenseboys (@vlijmenseboys) • Instagram-foto's en -video's