Reminder!!! Donderdag 28-09 20.30 uur bijzondere ALV

Na de laatste ALV is kenbaar gemaakt dat er hard gewerkt werd aan een nieuw te vormen bestuur. We zijn nu een aantal maanden verder en er zijn de nodige stappen gemaakt. Een nieuw bestuur is gevormd en daar willen we de leden over informeren op deze avond.

We kunnen op deze avond het seizoen 2016/2017 nog niet afsluiten, vandaar dat we in een later stadium hier op terug zullen moeten komen. We willen daarom deze avond benutten om een indruk te geven wat we het afgelopen jaar hebben gerealiseerd en waar we naar toe willen als Vlijmense Boys. Daarnaast zal er een nieuw bestuur gekozen worden.

Verkiezing Nieuwe Bestuursleden en Verkiezing Dagelijks Bestuur:

Nieuwe Voorzitter dagelijks bestuur; Voorzitter welke is voorgedragen door het bestuur: Marco de Haas Tegenkandidaten dienen zich uiterlijk voor 21-09-2017 aan te melden via: secretaris@vlijmenseboys.nl De kandidatuur dient ondertekend te zijn door minimaal 5 stemgerechtigde leden

Nieuwe Penningmeester dagelijks Bestuur; Penningmeester welke is voorgedragen door het Bestuur: Marion Dorgelo Tegenkandidaten dienen zich uiterlijk voor 21-09-2017 aan te melden via: secretaris@vlijmenseboys.nl De kandidatuur dient ondertekend te zijn door minimaal 5 stemgerechtigde leden

Verkiezing overige bestuursleden; Kantine zaken welke is voorgedragen door het Bestuur: Tanja Maas, Facilitaire zaken welke is voor gedragen door het Bestuur: Piet Sterrenburg, Jeugdzaken welke is voorgedragen door het Bestuur: Marty Parijs, Algemene zaken welke is voorgedragen door het Bestuur: Mitchell Straver, Sponsoring & Business welke is voorgedragen door het Bestuur: Michel de Laat, Tegenkandidaten dienen zich uiterlijk voor 21-09-2017 aan te melden via: secretaris@vlijmenseboys.nl alle kandidaturen dienen ondertekend te zijn door minimaal 5 stemgerechtigde leden.       

Agenda: 

1. Opening
2. PowerPoint presentatie
3. Vragenronde
4. Verkiezing nieuwe bestuursleden
5. Einde

 

We hopen op een grote opkomst van onze leden om een volgende stap te kunnen zetten als vereniging.

Met vriendelijke groet,

Marco de Haas

(vice voorzitter)

 

 

 

 

Sponsoren

Ster Service Vlijmen
Stuwadoor Overdijk
Hallo "Kresco"

Lid worden van onze club?

Neem contact op via secretaris@vlijmenseboys.nl

Volg ons nu ook op Instagram

Vlijmenseboys (@vlijmenseboys) • Instagram-foto's en -video's