Nieuws voor alle leden

Einde van het seizoen

Beste Leden het lijkt allemaal weer “normaal” te gaan worden…. De cijfers met betrekking tot het aantal besmettingen met het Coronavirus lijken de goede kant op te gaan. De afgelopen periode zijn de activiteiten op onze vereniging behoorlijk beperkt geweest door alle maatregelen maar gelukkig heeft onze jeugd bijna de hele periode kunnen trainen en mogen sinds maart ook de hogere elftallen weer wat op voetbalgebied doen.

Het is al weer bijna zomer (al zou je dat gezien het weer niet zeggen) dus de zomerstop komt eraan. Op 17 juni zullen de laatste trainingen gegeven worden voor dit seizoen. Daarna wordt het sportpark gesloten en hopen we in augustus weer te mogen gaan trainen voor de competitie.

 

Einde van Corona...

De inkomsten zijn “0” geweest de afgelopen lange periode mede door het moeten sluiten van onze kantine. Gelukkig hebben onze leden en sponsoren de contributies betaald en hun bijdrage geleverd. Dit samen met diverse subsidieregelingen hebben er voor gezorgd dat wij als vereniging ons hoofd boven water hebben weten te houden. Dank jullie allemaal!!

Dus, zo gauw het dan ook mogelijk is, gaan we de draad weer oppakken en zullen wij voor al onze leden er een speciale seizoens-opening van gaan proberen te maken. Binnen het bestuur zijn plannen om het seizoen in de start een feestelijk tintje te geven. Hiervoor hebben wij een evenementencommissie samengesteld welke zeker nog wat hulp kan gebruiken. Heb je interesse mail dit dan naar secretaris@vlijmenseboys.nl. Het eerste evenement is voor alle jeugd (ook niet leden tot 19 jaar). Op 29 mei a.s. tussen 10u - 13u houden wij een Oranjefestival waarbij onze jeugd samen met hun vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes worden vermaakt. Helaas zijn ouders en publiek hierbij niet welkom.

  

Opening terrassen op sportlocaties
Ook de terrassen op de sportlocaties mogen vanaf 19 mei weer open, tussen 06.00 en 20.00 uur. Hiervoor gelden dezelfde regels als op andere buitenterrassen, zoals maximaal vijftig personen per terras en maximaal twee personen aan tafel op anderhalve meter afstand, tenzij het om mensen uit hetzelfde huishouden gaat. Ook geldt er een verplichte reservering van zitplaatsen vooraf. Helaas zijn toeschouwers bij oefenwedstrijden of trainingen nog steeds niet toegestaan. Gezien al deze regels hebben we er als bestuur dan ook voor gekozen om ons terras vooralsnog niet te openen en de drank nog even te bewaren voor als we weer echt mogen. Wij hopen op jullie begrip en geduld.

 

Wij zijn enorm trots op al onze leden, sponsoren en vrijwilligers dat jullie ons trouw zijn gebleven, waarvoor dank vanuit het bestuur!

Sponsoren

Stuwadoor Overdijk
Hallo "Kresco"
Broeren

Lid worden van onze club?

Neem contact op via secretaris@vlijmenseboys.nl

Volg ons nu ook op Instagram

Vlijmenseboys (@vlijmenseboys) • Instagram-foto's en -video's