Nieuwe corona regels

Het Coronavirus is nog niet weg! Het Kabinet heeft maandag 28 september opnieuw vergaande beperkende maatregelen afgekondigd. Ook voor de sportclubs. Wij moeten dus ook ons beleid hierop gaan aanpassen voor voorlopig de komende 3 weken voor de te spelen wedstrijden, trainingen en onze kantine.

Naar aanleiding van de persvoorlichting van het Kabinet, heeft het bestuur voorlopig de volgende maatregelen genomen om hieraan tegemoet te komen.

Er wordt “gewoon” gevoetbald.

De wedstrijden en trainingen gaan door. Althans, zoals het er nu naar uit ziet. Wij hopen en verwachten van onze leden dat zij - ondanks de navolgende beperkingen met enthousiasme en inzet de wedstrijden blijven spelen en de trainingen blijven bezoeken. De staf en het bestuur zullen er alles aan doen dit te kunnen blijven faciliteren. 

Trainingen senioren.

Afspraak was dat er max 6 volwassenen (18+) in één kleedkamer mogen waarvan max 2 tegelijk onder de douche. Dit kan gezien de vergaande beperkingen echt niet meer. Daarom zullen de komende 3 weken voor alle senioren de kleedkamers voor trainingen gesloten zijn. 

Trainingen JO-19 en lager.
Voor de JO-19 en lager zijn de kleedkamers wel open, waarbij verzocht wordt zoveel mogelijk thuis te douchen. Ouders worden op het sportpark helaas niet toegelaten, uiteraard voor zover zij geen training begeleiden.

Wedstrijden 1e elftal

Voor de wedstrijden van ons 1e elftal stellen we voor zowel het thuisspelende team als de tegenstander twee kleedkamers ter beschikking. Voor beide teams geldt een strikte opvolging van de regels (6 man in de kleedkamer, 2 man tegelijk douchen). Dus ook niet tijdens de rust met het hele team in één kleedkamer. 

Wedstrijden senioren

Voor de wedstrijden van onze overige senioren elftallen stellen we enkel voor het thuisspelende team één kleedkamer ter beschikking. Voor de tegenstanders kunnen we dit helaas niet realiseren. Voor alle teams geldt een strikte opvolging van de regels (6 man in de kleedkamer, 2 man tegelijk douchen). Dus ook niet tijdens de rust met het hele team in één kleedkamer. Overigens is het verzoek om zoveel mogelijk thuis te douchen; de kantine is toch gesloten.

Wedstrijden lagere elftallen (jeugd)

Voor wedstrijden van de lagere elftallen op zaterdag stellen we enkel voor het thuisspelende team één kleedkamer ter beschikking voor omkleden en douchen. Overigens is het verzoek om zoveel mogelijk thuis te douchen; de kantine is toch gesloten. Ouders zullen zich helaas niet op het sportpark mogen begeven om hun kinderen aan te moedigen.

Trainers, coaches, leiders en chauffeurs van de tegenstanders zien wij als begeleiding. Zij mogen dus wel aanwezig zijn met de wedstrijden. Let op: zij worden in Vlijmen toegelaten tot het sportpark. Hoe het is bij andere verenigingen is aan de desbetreffende vereniging. Wij kunnen geen toegang tot het sportpark bij andere verenigingen garanderen. 

Kantine

De kantine en het terras zullen de komende 3 weken gesloten blijven.

 

Wij hopen op jullie aller medewerking om door deze tijd heen te komen. Volhouden!

 

Voorlopig zijn dit de afspraken. Wij hopen dat iedereen zich hieraan wil houden. Mogelijk wijzigen deze regels komende week. Houd de website in de gaten en wij proberen zoveel mogelijk de trainers hiervan op de hoogte te houden middels de app-groep.

 

Het bestuur

Sponsoren

Stuwadoor Overdijk
Hallo "Kresco"
Arno van den Dungen

Lid worden van onze club?

Neem contact op via secretaris@vlijmenseboys.nl

Volg ons nu ook op Instagram

Vlijmenseboys (@vlijmenseboys) • Instagram-foto's en -video's