Macron nieuwe kledinglijn vanaf seizoen 2019/2020

Met Macron hebben we een nieuwe partner voor de kledinglijn van onze vereniging.

Het huidige contract met Hummel (Kivit Sport) loopt aan het einde van dit seizoen na een prettige samenwerking af. En in de afgelopen periode hebben dan ook veel partijen zich gemeld om met Vlijmense Boys zaken te doen. We zijn uiteindelijk met 4 partijen in gesprek gegaan en hieruit is Macron (Den Bosch - tegenover de Sligro) als beste partij naar voren gekomen. Tijdens het laatste gesprek waarin Marco de Haas, Jos van den Berk en Marcel van den Bosch aanwezig waren zijn er goede afspraken gemaakt met elkaar en zijn we beiden voornemens er een succes van te gaan maken.

We zijn een overeenkomst aangegaan met elkaar voor 3 seizoenen. Dit houd in dat we de komende periode over zullen gaan van Hummel naar Macron. Als er iets nieuw besteld wordt, dan zal dat Macron moeten zijn. We kiezen er bewust voor om rustig over te gaan wat betekend dat een team met bijvoorbeeld nog compleet nieuwe spullen van het afgelopen seizoen niet direct over hoeft en een nieuw tenue moet gaan kopen. Binnen 3 seizoenen willen we wel geheel over zijn dat alles en iedereen in Macron loopt. Verdere informatie volgt.

Bij een nieuwe kledinglijn hoort een tenue en dat is tijdens de sponsormiddag onlangs gepresenteerd, om jullie een indruk te geven zie onderstaande foto.

Sponsoren

A.Dekker Planten Export
Stuwadoor Overdijk
Hallo "Kresco"

Lid worden van onze club?

Neem contact op via secretaris@vlijmenseboys.nl

Volg ons nu ook op Instagram

Vlijmenseboys (@vlijmenseboys) • Instagram-foto's en -video's