Laatste seizoen voor Erik van Esch.

 

In goed overleg is besloten om de samenwerking met Erik van Esch voor volgend seizoen niet te verlengen. Wij zijn van mening dat het na 4 seizoenen eens tijd wordt voor een nieuw gezicht voor de groep, oftewel de zogenaamde frisse wind.

Erik van Esch

Ik heb besloten om na dit lopende seizoen te stoppen als hoofdtrainer bij Vlijmense Boys. Na vier jaar vind ik dat het tijd is dat de groep een nieuwe trainer krijgt met frisse ideeën. Dit mede omdat Vlijmen maar een kleine vereniging is er zodoende spelers in de selectie zijn die alleen mij als trainer hebben gehad. Dus tijd voor een nieuw gezicht. Hoogtepunt tot nu toe is vanzelfsprekend vorig seizoen waar we een periodetitel pakten en tot de laatste wedstrijd hebben meegedaan om het kampioenschap. Een hele knappe prestatie van de spelers en gehele technische staf. Voor nu gaan we er alles aan doen om dit seizoen zo goed mogelijk af te sluiten en als ik kijk naar de inzet en strijd van afgelopen zondag moet dat gaan lukken.

Het bestuur

Wij zijn zeer tevreden over Erik van Esch. Het is door Corona de afgelopen jaren niet altijd even makkelijk geweest. Voor de Corona stonden we op de 2e plaats en zo goed als zeker een periode. Vorig seizoen hebben we tot het laatst meegedaan om het kampioenschap en een periode gepakt. Al met al kunnen we gerust stellen dat we met Erik boven onze doelstellingen gepresteerd hebben.

Dit seizoen zijn we echter nog niet zo best gestart, maar er zijn uiteraard pas 5 wedstrijden gespeeld. Laten we er met z’n allen voor zorgen dat we de weg naar boven weer oppakken en zodoende Erik een waardig afscheid kunnen geven.  

Door al vroeg in het seizoen duidelijkheid te scheppen, geven we beide partijen alle tijd en ruimte qua invulling voor volgend seizoen. Wij zullen de komende maanden op zoek gaan naar een nieuwe Hoofdtrainer. Mocht dit bekend zijn brengen we dit zo snel als mogelijk naar buiten, dit om de nodige rust te creëren.

 

Namens Het Bestuur.

 

  

Sponsoren

Stuwadoor Overdijk
Hallo "Kresco"
Broeren

Lid worden van onze club?

Neem contact op via secretaris@vlijmenseboys.nl

Volg ons nu ook op Instagram

Vlijmenseboys (@vlijmenseboys) • Instagram-foto's en -video's