Is er voetbal dan ook een kantine!

Zaterdag 5 juni start de Regiocup voor de jeugd t/m de JO-18 en vanaf dan zal onze kantine de komende maand toch nog even open gaan. Daar dit maar een korte periode betreft (maand juni) is besloten het assortiment wel beperkt te houden. En heel belangrijk is dat we ons aan onderstaande regels moeten houden!

Een vaste zitplaats aan een tafel is verplicht, zitten aan de bar is niet toegestaan. Aan een tafel mogen maximaal 4 mensen zitten. Zij houden 1,5 meter afstand. Dit geldt niet voor  kinderen tot en met 12 jaar of mensen uit hetzelfde huishouden. Er mogen maximaal 50 personen per ruimte zijn, exclusief personeel. Dit geldt ook voor terrassen. Entertainment zoals liveoptredens of videoschermen voor sportwedstrijden, is ook niet toegestaan. U mag niet met tafels schuiven, draagt een mondkapje en betaald zoveel mogelijk contactloos.

Per zaterdag 5 juni zijn de meeste locaties in ons land open onder voorwaarden. Jeugdwedstrijden in competitieverband voor personen tot en met 17 jaar zijn weer toegestaan. Nog wel zonder toeschouwers. Personen vanaf 18 jaar mogen nog geen competitie spelen, maar onderlinge wedstrijden tussen sporters van dezelfde club zijn wel toegestaan. Publiek bij amateurwedstrijden is nog niet toegestaan. Kleedkamers, douches en sauna’s gaan ook open. En ook de sportkantines mogen open. 

Belangrijk blijft dat we drukte blijven vermijden en ons allemaal aan de basisregels blijven houden, ook als we al gevaccineerd zijn: handen wassen, afstand houden en thuisblijven en testen bij klachten. We werken thuis als dit kan. En we laten ons vaccineren, zodra we aan de beurt zijn. Dan kan er snel steeds meer.

 

 

Sponsoren

Stuwadoor Overdijk
Hallo "Kresco"
Arno van den Dungen

Lid worden van onze club?

Neem contact op via secretaris@vlijmenseboys.nl

Volg ons nu ook op Instagram

Vlijmenseboys (@vlijmenseboys) • Instagram-foto's en -video's