Bericht van het bestuur

Beste leden,

Zoals velen van jullie inmiddels al hebben begrepen hebben Marion Dorgulo en Marco de Haas in oktober 2020 al aangegeven te gaan stoppen als respectievelijk penningmeester en voorzitter.  Als bestuur vinden we dit erg jammer maar hebben volledig begrip voor deze keuze. Wij danken Marion en Marco voor al hun inzet en passie waarmee zij de afgelopen jaren de club hebben gesteund. Daarnaast hopen wij hun kennis en ervaring op andere fronten binnen de vereniging in te mogen zetten.  

We zijn verheugd jullie te kunnen melden dat we Michel van Vugt bereid gevonden hebben om de functie als voorzitter waar te nemen, in ieder geval tot aan de volgende algemene ledenvergadering. De functie van voorzitter dient namelijk vanuit de ALV door de leden gekozen te worden. De ALV kan op dit moment helaas niet plaatsvinden door de Lock down waarin we ons nog steeds bevinden.

Tot aan het moment dat de ALV wel weer op enige manier kan plaatsvinden zal Michel optreden als ad Interim voorzitter Vlijmens Boys en het bestuur helpen bij de dagelijkse gang van zaken.

Mochten er vragen zijn beantwoorden wij deze uiteraard graag. Mail deze dan naar voorzitter@vlijmenseboys.nl

 

Blijf gezond! We hopen iedereen snel weer te mogen begroeten op ons sportpark.

 

Sponsoren

Stuwadoor Overdijk
Hallo "Kresco"
Broeren

Lid worden van onze club?

Neem contact op via secretaris@vlijmenseboys.nl

Volg ons nu ook op Instagram

Vlijmenseboys (@vlijmenseboys) • Instagram-foto's en -video's