Sponsorcommissie

Namens vv Vlijmense Boys van harte welkom op onze sponsor pagina. Vlijmense Boys is een vereniging die midden in de maatschappij staat, dus voor de voetballers, maar ook voor de supporters en liefhebbers die bijvoorbeeld wekelijks ons sportpark bezoeken.

Om alles te kunnen bewerkstelligen en organiseren is geld nodig. Geld dat binnenkomt via de contributies, entreegelden, opbrengsten uit de kantine, maar ook geld dat wordt gedoneerd door onze sponsoren. 

Dat we daar erg dankbaar voor zijn is een feit, ook onze vereniging kan niet zonder sponsoren.

Sport verbind de maatschappij

Sport en sponsoring worden vaak in een adem genoemd en zo is het ook, want met sponsoring wordt de maatschappij bereikt en het sporten hiermee gestimuleerd. Onze vereniging is dan ook een mooie verbinding voor Sponsoren om onze maatschappij te bereiken. Sport en Prestatie gaan hand in hand met het bedrijfsleven.

Er zijn diverse mogelijkheden tot sponsoring binnen onze vereniging, zie het kopje "sponsormogelijkheden". Hier is dit allemaal weergegeven en wanneer u interesse heeft om u bedrijf met onze vereniging te verbinden kunt u dit al kenbaar maken met een e-mail aan sponsoring@vlijmenseboys.nl en wij zullen dan hierna met u contact opnemen om het gewenste sponsorpakket door te nemen en de mogelijkheden voor u als sponsor te bespreken.

Een overzicht van de huidige sponsoren vind u onder het kopje "Alle Sponsoren".

Vacaturebank

Voor onze sponsoren bieden we een gelegenheid gecreëerd om hun vacatures ook te plaatsen op onze website om een zo breed mogelijk bereik te realiseren. Hoe leuk zou het zijn om een nieuwe medewerker te vinden vanuit een vereniging waar je als bedrijf aan bent verbonden? Zie het kopje "Vacaturebank" voor actuele vacatures.

Businessclub

Iedere sponsor van onze vereniging zal lid worden van de “Businessclub” met als doel om deze groep personen met elkaar te verbinden en de mogelijkheid te bieden om te netwerken, maar vooral op een leuke en ontspannen manier met elkaar genieten van een hapje en een drankje en een leuke wedstrijd. Minimaal 1x per jaar wordt er een bijeenkomst georganiseerd waar we u als sponsor dan graag voor uitnodigen. 

 

Met vriendelijke groet,

Sponsoring & Business v.v. Vlijmense Boys

Sponsoren

Van Delft Groep
Wasservice Vlijmen
Kresco

Tweets

6-9-2020 16:55:53 RT @Papahen68: Tivoli - Vlijmense Boys 2-7.. Moie overwinning ✌️ @vlijmense_boys #Vlijmen

Papahen68

24-7-2020 07:42:52 RT @073voetbal: We zien @vlijmense_boys niet meer terug in de 3e klasse C. Hoofdtrainer Erik van Esch heeft vrede met die verbanning. "Een…

073voetbal

10-7-2020 20:56:22 RT @VVTrinitas1: VV Trinitas ingedeeld in 3B, mooie poule met ploegen uit de omgevingen Langstraat, Tilburg en Oosterhout. @Baardwijk @Be…

VVTrinitas1

Lid worden van onze club?

Neem contact op via secretaris@vlijmenseboys.nl of bel ons 073 511 2683