Sponsorcommissie

Namens vv Vlijmense Boys van harte welkom op onze sponsor pagina. Vlijmense Boys is een vereniging die midden in de maatschappij staat, dus voor de voetballers, maar ook voor de supporters en liefhebbers die bijvoorbeeld wekelijks ons sportpark bezoeken.

Om alles te kunnen bewerkstelligen en organiseren is geld nodig. Geld dat binnenkomt via de contributies, entreegelden, opbrengsten uit de kantine, maar ook geld dat wordt gedoneerd door onze sponsoren. 

Dat we daar erg dankbaar voor zijn is een feit, ook onze vereniging kan niet zonder sponsoren.

Sport verbind de maatschappij

Sport en sponsoring worden vaak in een adem genoemd en zo is het ook, want met sponsoring wordt de maatschappij bereikt en het sporten hiermee gestimuleerd. Onze vereniging is dan ook een mooie verbinding voor Sponsoren om onze maatschappij te bereiken. Sport en Prestatie gaan hand in hand met het bedrijfsleven.

Er zijn diverse mogelijkheden tot sponsoring binnen onze vereniging, zie het kopje "sponsormogelijkheden". Hier is dit allemaal weergegeven en wanneer u interesse heeft om u bedrijf met onze vereniging te verbinden kunt u dit al kenbaar maken met een e-mail aan sponsoring@vlijmenseboys.nl en wij zullen dan hierna met u contact opnemen om het gewenste sponsorpakket door te nemen en de mogelijkheden voor u als sponsor te bespreken.

Een overzicht van de huidige sponsoren vind u onder het kopje "Alle Sponsoren".

Vacaturebank

Voor onze sponsoren bieden we een gelegenheid gecreëerd om hun vacatures ook te plaatsen op onze website om een zo breed mogelijk bereik te realiseren. Hoe leuk zou het zijn om een nieuwe medewerker te vinden vanuit een vereniging waar je als bedrijf aan bent verbonden? Zie het kopje "Vacaturebank" voor actuele vacatures.

Businessclub

Iedere sponsor van onze vereniging zal lid worden van de “Businessclub” met als doel om deze groep personen met elkaar te verbinden en de mogelijkheid te bieden om te netwerken, maar vooral op een leuke en ontspannen manier met elkaar genieten van een hapje en een drankje en een leuke wedstrijd. Minimaal 1x per jaar wordt er een bijeenkomst georganiseerd waar we u als sponsor dan graag voor uitnodigen. 

 

Met vriendelijke groet,

Sponsoring & Business v.v. Vlijmense Boys

Sponsoren

Kresco
Arno van den Dungen
De Vitaminetuin

Tweets

6-10-2019 18:37:34 Met een 1-1 was Vlijmense Boys de gelukkigste vandaag. Wesley Paaymans maakte na 1,5 jaar blessureleed en harde wer… https://t.co/rlUy6Jn8in

vlijmense_boys

3-10-2019 19:55:45 RT @073voetbal: 'Oude man' @erwinie28 van Iersel is éindelijk op de weg terug, maar lijkt helemaal niet meer nodig bij het herboren @vlijme…

073voetbal

29-9-2019 14:02:46 Vlijmense Boys wint 2e wedstrijd uit bij BVV met 0-4

vlijmense_boys

Lid worden van onze club?

Neem contact op via secretaris@vlijmenseboys.nl of bel ons 073 511 2683