Dit seizoen zijn we bij Vlijmense Boys gestart met een gloednieuw 35+ veteranenelftal

Beste voetballiefhebbers,

We hebben geweldig nieuws voor jullie! Dit seizoen zijn we bij Vlijmense Boys gestart met een gloednieuw 35+ veteranenelftal en we zijn op zoek naar enthousiaste leden om onze rangen te versterken. Heb je altijd al willen voetballen met gelijkgestemde spelers en genieten van het spel op je eigen tempo? Dit is je kans!

Onze trainingen vinden plaats op donderdagavond van 19.30 tot 20.30 uur, en we verwelkomen spelers van alle niveaus. Het doel is om elke maand een vriendschappelijke wedstrijd te spelen tegen andere veteranenelftallen uit de regio. We geven de voorkeur aan 7 tegen 7 wedstrijden voor een ontspannen en leuke ervaring op het veld.

Als je geïnteresseerd bent om lid te worden en mee te trainen, neem dan gerust contact op met Jan de Lor via 06-50624417. We verwelkomen iedereen, of je nu veel voetbalervaring hebt of gewoon wat plezier wilt beleven op het veld.

En als je een ander team kent dat graag tegen ons wil spelen, neem dan contact op met Michel de Laat via 06-13181537. We staan open voor uitdagingen en nieuwe vriendschappen binnen de voetbalgemeenschap.

Je kunt ons ook ontmoeten in onze gezellige kantine op donderdagavond. Vraag gewoon naar een van onze leden, zij helpen je graag verder en geven je meer informatie.

Laten we samen een geweldig seizoen van plezier, camaraderie en voetbalplezier tegemoet gaan. Sluit je aan bij Vlijmense Boys' 35+ veteranenelftal en maak deel uit van onze voetbalfamilie!

 

Sponsoren

Hallo "Kresco"
Stuwadoor Overdijk
Bierens Food Factory

Lid worden van onze club?

Neem contact op via secretaris@vlijmenseboys.nl

Volg ons nu ook op Instagram

Vlijmenseboys (@vlijmenseboys) • Instagram-foto's en -video's