Wegen Vlijmense Boys en Hans Richters scheiden na 2 seizoenen

Na goed overleg met de TC en Hans Richters is deze week besloten om aan het einde van het seizoen uit elkaar te gaan.

Hans is bezig aan zijn 2e seizoen bij onze club en is vorig jaar aan een uitdagende klus begonnen. De selectie was geheel nieuw en er moest gebouwd gaan worden. De doelstelling van het 1e seizoen was handhaving, welke werd gerealiseerd. Een knappe prestatie.

Dit seizoen verloopt nog stroef door o.a. de vele blessures die onze selectie kent, ondanks deze blessures werden de laatste weken ook een aantal goede resultaten behaald. We hebben als bestuur, TC en Hans Richters dan ook het volste vertrouwen dat we ook dit seizoen de gestelde doelstellingen met elkaar gaan halen. Dat streven we na met elkaar.

Hans is in de periode dat hij bij Vlijmense Boys zit meer dan alleen de trainer van het 1e elftal. Hans is een persoon die binnen de club ook zeker als mens wordt gewaardeerd.

We zullen ons de komende periode gaan beramen over de opvolging van Hans en streven ernaar om uiterlijk met de nieuwjaarsreceptie een geschikte kandidaat te kunnen presenteren die de weg die we met elkaar zijn ingeslagen een goed vervolg kan geven.

Met vriendelijke groet,

Marco de Haas

Voorzitter Vlijmense Boys

Sponsoren

King Trailers
Stuwadoor Overdijk
Hallo "Kresco"

Lid worden van onze club?

Neem contact op via secretaris@vlijmenseboys.nl

Volg ons nu ook op Instagram

Vlijmenseboys (@vlijmenseboys) • Instagram-foto's en -video's