Wat heeft Corona voor gevolgen voor de Boys?

Beste leden en supporters,

De uitbraak van het coronavirus brengt naast de zorgelijke gezondheidsproblemen ook andere zorgen met zich mee. Bedrijven en ZZP-ers worden op dit moment economisch zwaar getroffen, maar verenigingen zoals wij staan er ook niet rooskleurig op in deze periode.

Dat het voetbal stil ligt, betekend kort gezegd dat er ook geen inkomsten zijn. Wel zijn er de maandelijkse lasten zoals Huur, Energiekosten, Contributies KNVB en vaste (benodigde) lasten (denk aan verzekering, abonnementen, enz.)

Als bestuur zijn we ons hiervan bewust en bereiden we ons voor op wat komen gaat en zijn we bezig met een plan van aanpak. Maatregelen zijn hierin helaas onoverkomelijk en wij hopen op het begrip en medewerking van een ieder. Welke maatregelen dat gaan zijn kunnen we op dit moment nog niet bevestigen of aangeven.

We streven ernaar dat als we weer van start kunnen alles zover als normaal en we gewend zijn te laten verlopen. Dat iedereen (waarschijnlijk in augustus/september) weer lekker kan gaan voetballen, jong en oud en dat leden en supporters weer naar de club kunnen komen.

Het staat vast dat om dit alles te bewerkstelligen een beroep zal worden gedaan op een ieder die bij de club betrokken is op welke manier dan ook.

Aan het einde van dit seizoen zou de functie van Voorzitter en Penningmeester vacant komen. Daar de invulling hiervan nog niet is voltooid, vinden we het niet gepast om in deze fase een stap terug te doen en zullen we (Marion Dorgelo en ondergetekende) deze periode verlengen tot 31-12-2020.  

We zullen deze periode met elkaar als bestuur, leden, supporters en iedereen die de club een warm hart toedraagt de schouders eronder moeten gaan zetten. Dan zullen we deze zware storm doorstaan. De ware aard van Vlijmense Boys zal getoond worden, klein in getal, groots in daden. Het Rood/Zwart hart blijft kloppen………

Heb je nog vragen, suggesties of opmerkingen dan kun je ons als bestuur altijd een e-mail sturen.

Als laatste wensen we de personen, gezinnen en families die door het coronavirus getroffen zijn heel veel sterkte en tevens gelijk een dankwoord voor een ieder die 24/7 bezig is met de bestrijding hiervan.

Namens het bestuur van Vlijmense Boys.

Marco de Haas

(voorzitter)

 

 

Sponsoren

Bob van der Loo
Kresco
BJ Autotechniek

Tweets

16-6-2021 19:09:50 RT @RVoetbal: Aanvoerder Edwin van Krimpen van @vvLekkerkerk 5 vindt er ook wat van… https://t.co/7O5t8RVUze

RVoetbal

28-5-2021 09:39:28 RT @073voetbal: Karan Sampat keert na omzwervingen bij @vvTGG en @Wilhelminiaan terug bij @vlijmense_boys. "Ik wil een paar mensen laten zi…

073voetbal

28-5-2021 07:18:18 RT @FCDeAvonturiers: 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Done deal! Jordy de Wijs speelde de afgelopen maanden op huurbasis voor Queens Park Rangers. En dat beviel ze…

FCDeAvonturiers

Lid worden van onze club?

Neem contact op via secretaris@vlijmenseboys.nl of bel ons 073 511 2683