Stand van zaken Vlijmense Boys

Beste leden/sponsoren/supporters,

in eerdere berichtgeving is door ons als bestuur kenbaar gemaakt dat we volop bezig zijn om onze club door deze "Corona" storm te loodsen. We kunnen dan ook aangeven dat we op dit moment alles er aan hebben gedaan wat binnen ons vermogen ligt om de juiste koers te kunnen varen. Hierbij als uitgangspunt genomen dat we 1 september weer van start kunnen, want als dit door omstandigheden weer wordt uitgesteld dan wordt de situatie weer anders en dan zal er opnieuw een strategie moeten worden bepaald.

Wat wel zeker is dat we nog meer dan ooit een beroep gaan doen op onze leden, want we zullen het samen moeten doen. Onderstaand zijn vacatures die we graag in willen vullen met behulp van jullie hulp, inzet en steun.

Voor onze kantine:

  • Draaien van bardiensten op:
    • Donderdagavond
    • Zaterdag (ochtend/middag)
    • Zondag (ochtend/middag)
  • Schoonmaken van de kantine (ongeveer 4 uur per week)

Heb je interesse of misschien heb je een leuk groepje waarmee je dit wil doen, informeer dan via kantinezaken@vlijmenseboys.nl 

Voor Business & Sponsoring:

  • Ondersteuning van de huidige sponsorcommissie

Heb je interesse informeer dan via sponsoring@vlijmenseboys.nl 

De genoemde vacatures zijn van essentieel belang dat we deze ingevuld krijgen voor de start van het nieuwe seizoen en om een goede start te kunnen maken als vereniging. We doen in deze dan ook een dringend beroep om ons hierbij te ondersteunen en als vereniging alles goed te kunnen organiseren.

Met vriendelijke groet,

Marco de Haas

Voorzitter

 

Sponsoren

Hallo "Kresco"
Stuwadoor Overdijk
Macron Store Deurne

Lid worden van onze club?

Neem contact op via secretaris@vlijmenseboys.nl

Volg ons nu ook op Instagram

Vlijmenseboys (@vlijmenseboys) • Instagram-foto's en -video's