Coronavirus (COVID-19) het treft ons allemaal

Beste Leden,

Het is een feit, alle facetten in onze dagelijkse realiteit zijn de laatste dagen drastisch veranderd. Alles komt met piepende remmen tot stilstand. Althans, zo voelt het, zo lijkt het.

Goed om te zien dat de Nederlandse Staat ergens voor staat! En op diverse manieren probeert de boel overeind te houden. Maar ik ben er ook van overtuigd dat wijzelf ook kunnen bijdragen.

We zijn in beweging en helpen elkaar. Niks meer doen en het ons laten gebeuren is voor niemand goed. Ook mentaal niet. Natuurlijk, we moeten nu werkelijk alles op alles zetten om het virus te beteugelen maar het is ontzettend mooi om te zien dat er in onze maatschappij ineens weer saamhorigheid ontstaat.

Ondanks alle zorgelijke berichten moeten we dan ook proberen positief te blijven en als je goed om je heen kijkt ontstaan er ook mooie dingen die uit nood worden geboren. En dat is fantastisch om te zien!

Wel wil ik even stil staan bij alle mensen die getroffen worden door het virus, maar ook bij de mensen die er alles aan doen om dit virus te bestrijden en de mensen die er voor zorgen dat naast een goede gezondheid onze economie en samenleving niet verder in gevaar komt.

Geef daarom ook gehoor aan de adviezen die worden gegeven en sla deze niet in de wind.

Hoe het op voetbalgebied allemaal gaat lopen is nog allemaal erg onzeker, wat begrijpelijk is. Het is op dit moment ook niet onze prioriteit. De gezondheid van een ieder staat voorop.

Ik ben overtuigd van het feit dat met de wil en motivatie van al onze leden we deze moeilijke periode ook als vereniging weer zullen doorstaan en dat we met elkaar hier sterker uit zullen komen.

Met vriendelijke groet,

Marco de Haas 

Voorzitter Vlijmense Boys                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

 

Sponsoren

Hallo "Kresco"
PH Totaalbouw
Stuwadoor Overdijk

Lid worden van onze club?

Neem contact op via secretaris@vlijmenseboys.nl

Volg ons nu ook op Instagram

Vlijmenseboys (@vlijmenseboys) • Instagram-foto's en -video's